In gesprek met de jongeren

Waar lopen onze jongeren tegen aan bij het vinden van een woning in Laarbeek? Waar zijn zij naar op zoek en wat zouden volgens hen mogelijke oplossingen zijn voor het woningtekort? Wij als De Werkgroep vinden het belangrijk dat we in gesprek gaan met onze jongeren over de toekomst van gemeente Laarbeek. Daarom hadden wij vorige week een bijeenkomst bij zaal van de Burgt. Tijdens deze bijeenkomst hebben we het niet alleen over wonen in Laarbeek gehad maar ook over het zwembad. De fractie was regelmatig onder de indruk van de krachtige visie én doordachte standpunten van onze jongeren. Mooi hoe zij, niet geremd door allerlei belemmerende achtergrondinformatie, met verassende oplossingen komen. 

Al bijna een jaar lang komen de jongeren van De Werkgroep bij elkaar om te debatteren over belangrijke onderwerpen, te brainstormen over de toekomst van Laarbeek en mee te denken over onze communicatie op social media. Naast deze avonden waarbij er op verschillende manieren wordt gewerkt, is er ook tijd om gezellig met elkaar een drankje te doen of een barbecue. 

Onze jongeren hebben net zoals wij een groen karakter en een sociaal hart. 

Heb jij interesse om je bij ons aan te sluiten of om een keer vrijblijvend mee te praten? Neem dan contact op met René van heugten.  Tel. 06-23854206  of info@dewerkgroep.nl

Je bent van harte welkom en hopelijk tot snel!