Voorbesprekingen en ontmoeting

 Beste vrienden van De WerkGroep,

Het is fijn om even vooruit te kijken.
Voor velen komt voor velen de vakantie in zicht, maar op politiek gebied staat er nog volop gepland. En …. lees zeker even het einde van deze nieuwsbrief… over een mooie kans op zondag 5 juli 😉

Voorbespreking op maandag 22 juni
Op donderdag 25 juni is de gemeenteraadsvergadering. Voor het eerst weer een fysieke vergadering.
We bespreken deze avond een mooie diversiteit aan onderwerpen, zoals de mogelijke uitbreiding van de kleedkamers van sportaccommodatie in Mariahout, het regionaal streefbeeld van het landelijke gebied en de mogelijke vervanging van de audio visuele middelen van het gemeentehuis.
De volledige agenda en bijbehorende stukken vind je hier.
Deze raadsvergadering willen wij voorbespreken op maandag 22 juni om 19.30 uur.
We doen dit nog digitaal, via MS teams. Je bent zeer welkom om hierbij aan te sluiten.
Stuur in dat geval even een mailtje dan sturen wij jou de hyperlink.

Voorbespreking maandag 29 juni
Op maandag 29 juni hebben we opnieuw een voorbespreking. In dit geval in verband met de raadsvergadering van donderdag 2 juli. Jawel, twee weken achter elkaar vergadering. In dit geval vanwege het verschijnen van de kadernota. In dit geval een bewust beleidsarme kadernota, maar toch interessant omdat de uitgangspunten en bijhorende financiële consequenties van het beleid nog eens helder op een rijtje worden gezet. De volledige agenda en de bijhorende stukken vind je hier.
De voorbespreking vindt zoals gezegd plaats op maandag 29 juni om 19.30 uur.
We doen dit nog digitaal, via MS teams. Ook nu ben je zeer welkom! Stuur gewoon even een mailtje.

Voorbespreking en gezamenlijke afsluiting zondag 5 juli
In de week van 6 juli vinden nog commissievergaderingen plaats.
Onder andere de commissie algemene zaken op donderdag 9 juli.
We willen deze vergadering(en) natuurlijk goed voorbereiden, maar vooral willen we het deze periode fijn afsluiten én elkaar zo voor de vakantie eindelijk nog eens ontmoeten!  Gezien het feit dat de RIVM maatregelen per 1 juli weer wat versoepeld worden, denken we dat dit ook kan. We kijken er enorm naar uit om jullie te mogen ontmoeten en niet alleen te spreken over politiek, maar zeker ook over gezondheid, belevenissen en (vakantie)plannen.

We hopen jullie  te ontmoeten in de achtertuin van Rick in Beek en Donk. Het adres is Berkendijkje 11 in Beek en Donk. Reserveer a.u.b. deze datum. We hopen je dan rond 10.00 uur te ontmoeten. Eerst een gesprek over commissievergaderingen. Daarna enkel nog gezelligheid. Laat het ons even per mail weten als je hier inderdaad bij aanwezig gaat zijn. Zowel de oude vertrouwde bekenden als de nieuwe vrienden van De WerkGroep zijn van harte welkom!

Laat het zeker weten als jij naar al deze agendapunten nog andere kansen ziet voor De WerkGroep.

Hopelijk spreken we elkaar snel!

Groet,

Joan, Jos, Nicole, René en Rick

Fractie  De Werkgroep